Historisk byvandring i Bælum

Frank JeppesenFrank Jeppesen Øvrige
I gammel tid var Bælum den dominerende by i Østhimmerland. Frem til 1885 var Bælum hjemsted for birkeretten og det var det sted borgerne skulle give møde for at afgive deres stemme til Landsting og Folketing. I takt med industrialiseringen indpas blev der oprettet et andelsmejeri, et jernstøberi, m.v. Fra 1900 til 1969 var jernbanen en væsentlig faktor inden for transport af råvarer til og færdigvarer fra Bælums industri og de omkringliggende landbrug.
Kom og lyt med, når Bælums lokalhistoriker, Frank Jeppesen udfolder byens storhedstid på den historiske vandring gennem byen.

Dato:
Søn. d. 28. apr.

Tidspunkt:
14:00 - 16:30

Sted:
Bælum kirke

Stedet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere Der er ikke installeret teleslynge
Arrangør:
Rebild Turistforening, RebildPorten Rebildvej 25A Rebild pr. 9520 Skørping, 9988 9000, info@rebildturist.dk, http://www.rebildturist.dk
Hjemmeside:
http://www.rebildturist.dk

Pris:
Ukendt

Billetter:
Rebildporten, Tlf.: 99889000, Email: info@rebildporten.dk


   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet Kulturen

Kære Kulturaktør

Foreningen "KulturenRebild" arbejder i øjeblikket på højtryk for at kunne tilbyde  borgerne i Rebild Kommune et nyt, spændende husstandsomdelt KulturMagasin.

Det første nummer er på gaden i slutningen af august 2019 og dækker arrangementer i perioden september-oktober.

Husk endelig at lægge arrangemnter ind på kulturen.net, der er grundlaget for udarbejdelsen af det nye magasin.

Vi arbejder på et nyt grafisk udtryk i et større format. Vores plan er ligeledes at give endnu mere plads til flere artikler og redaktionel omtale af de forskellige foreningers arrangementer.    

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

Kulturen

Deadline for næste nr. er 1. august 2019, der dækker perioden september-oktober 2019. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS