Worldpercussion i verdensklasse med Renato Martines, Kai Steengaard og Ib Buchholtz

Intim koncert med Renato Martins, Kai Stensgaard og Ib BuchholtzIntim koncert med Renato Martins, Kai Stensgaard og Ib Buchholtz Musik
Intim koncert med Renato Martins & Kai Stensgaard Percussion Duo er et brasiliansk-dansk world/jazz-samarbejde. Martins opvækst med traditionel brasiliansk og Stensgaards klassiske slagtøjsuddannelse og interesse for jazz og verdensmusik danner grund for dette slagkraftige musikalske møde. Til denne koncert, har de inviteret Ib Buchholtz på harmonika. Han mestre såvel klassisk som jazz på et meget højt plan. Gå ikke glip af denne oplevelse! Kun få billetter.
Dato:
Lør. d. 30. mar.

Tidspunkt:
kl. 19.30

Sted:
Tango Skørping, Møllevej 1 A, 9520 Skørping

Stedet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere Der er ikke installeret teleslynge
Arrangør:
Tango Skørping, Møllevej 1, 9520 Skørping, 23606827, tangoskorping@gmail.com, https://www.facebook.com/groups/379234298950890/
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1320587411416160/

Pris:
kr. 150

Billetter:

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet Kulturen

Kære Kulturaktør

Foreningen "KulturenRebild" arbejder i øjeblikket på højtryk for at kunne tilbyde  borgerne i Rebild Kommune et nyt, spændende husstandsomdelt KulturMagasin.

Det første nummer er på gaden i slutningen af august 2019 og dækker arrangementer i perioden september-oktober.

Husk endelig at lægge arrangemnter ind på kulturen.net, der er grundlaget for udarbejdelsen af det nye magasin.

Vi arbejder på et nyt grafisk udtryk i et større format. Vores plan er ligeledes at give endnu mere plads til flere artikler og redaktionel omtale af de forskellige foreningers arrangementer.    

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

Kulturen

Deadline for næste nr. er 1. august 2019, der dækker perioden september-oktober 2019. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS