Fra frk. Nitouche til foredragsholder

Lone HertzLone Hertz Foredrag
Lone Hertz har været ved teatret som skuespiller fra hun var 8 år. Hun har været teaterleder, sceneinstruktør, teaterskolerektor og har skrevet en bog, lavet film, rejst i den 3.verden for nødorganisationer og er dybt involveret i handicapverden og i meget, meget andet.

Lone Hertz repeterer højdepunkterne fra sin biografi, og giver et HJERTELIGT indblik i, hvor langt man kan komme med ”Viljen til at ville, også giver evnen til at kunne - hvis vi får lov”.

Dato:
Fre. d. 6. sep.

Tidspunkt:
Kl. 14.00 - 15.30

Sted:
Comwell Sport Rebild Bakker

Stedet er tilgængeligt for kørestolsbrugere Der er ikke installeret teleslynge
Arrangør:
LOF Mariagerfjord-Rebild, Teglbakkevej 42 Skelund S 9560 Hadsund , 24479969, mariagerfjord@lof.dk, http://www.rebild.lof.dk
Hjerteforeningen Rebild Lokalkomité, Stentoften 68, Rebild 9520 Skørping, 60929254, rebild@hjerteforeningen.dk, http://www.hjerteforeningen.dk/lkrebild/
Hjemmeside:
https://lof.dk/mariagerfjord-rebild/foredrag/fra-froken-nitouche-til-foredragsholder/id/192707

Pris:
Kr. 100,00

Billetter:
LOF Rebild, Tlf.: 24479969, Email: rebild@lof.dk

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet deruadad

Kære Kulturbrugere og Kulturaktører

Så er første nummer af det nye husstandsomdelte oplevelsesmagasin deruadad på gaden. Et blad udgivet af  Foreningen KulturenRebild til Rebild Kommunes borgere - og det på vegne af foreningslivet. Vi håber du allerede har modtaget derudad i din postkasse. Hvis ikke, så klik på nedenstående forside og få bladet i onlineversionen.  

Det første nummer dækker arrangementer i perioden september-oktober 2019.

Redaktionen er allerede godt igang med skriveri og planlægning af blad nr. 2, der udkommer i slutningen af oktober. Husk derfor at få din forenings arrangementer lagt ind på kulturenrebild.dk og har du idéer til redaktionelt indhold - artikler og små historier - så kontakt endelig derudad på redaktion@derudad.dk.  

Læs bladet

Ønsker du at annoncere i derudad, så klik på nedenstående link. 

Medieinfo kan hentes her...

Klik på nedenstående link og læs, hvordan din forening bliver en del af derudad. 

Medieinfo til foreninger kan hentes her...

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

deruadad

Deadline for næste nr. er 15. september 2019, der dækker perioden november-december 2019. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS