Skørping går lop-amok - Vi gentager succesen fra sidste år

Skørping går lop-amok lørdag 14. og søndag 15. september kl. 10-15Skørping går lop-amok lørdag 14. og søndag 15. september kl. 10-15 Øvrige
Ryd op i skuffer, skabe, skure og på loftet for at gå lop-amok i Skørping 14. og 15. sept. Idéen er at du i din egen carport, garage, pavillon eller lign. laver dit eget loppemarked. Du kan også gå sammen med naboen, genboen eller hele vejen. Gør en masse gode handler samtidig med, at du lære din by og dine naboer bedre at kende. Tilmelding i BOGBY9520, Jyllandsgade 5C.

Her udfylder du en seddel med navn, adresse og lidt om det du har til salg. Det koster kr. 25 at være med, som bl.a. går til at lave et bykort med "lop-amok-adresser". Tilmelding senest 8. sept. Læs mere på www.bogby9520.dk.

Dato:
Lør. d. 14. sep. - Søn. d. 15. sep.

Tidspunkt:
Kl. 10-15 (begge dage)

Sted:
BOGBY9520, Jyllandsgade 5C, Skørping

Tilgængelighed for kørestolsbrugere: Ikke oplyst Teleslynge: Ikke oplyst
Arrangør:
BOGBY9520, Jyllandsgade 5B+5C, 9520 Skørping, 98391100, mail@bogby9520.dk
Hjemmeside:
http://www.bogby9520.dk

Pris:
Deltagelse kr. 25

Billetter:

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet deruadad

Kære Kulturbrugere og Kulturaktører

Så er første nummer af det nye husstandsomdelte oplevelsesmagasin deruadad på gaden. Et blad udgivet af  Foreningen KulturenRebild til Rebild Kommunes borgere - og det på vegne af foreningslivet. Vi håber du allerede har modtaget derudad i din postkasse. Hvis ikke, så klik på nedenstående forside og få bladet i onlineversionen.  

Det første nummer dækker arrangementer i perioden september-oktober 2019.

Redaktionen er allerede godt igang med skriveri og planlægning af blad nr. 2, der udkommer i slutningen af oktober. Husk derfor at få din forenings arrangementer lagt ind på kulturenrebild.dk og har du idéer til redaktionelt indhold - artikler og små historier - så kontakt endelig derudad på redaktion@derudad.dk.  

Læs bladet

Ønsker du at annoncere i derudad, så klik på nedenstående link. 

Medieinfo kan hentes her...

Klik på nedenstående link og læs, hvordan din forening bliver en del af derudad. 

Medieinfo til foreninger kan hentes her...

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

deruadad

Deadline for næste nr. er 15. september 2019, der dækker perioden november-december 2019. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS