REGAN Vest – Danskernes Kold Krigs Museum

Lars Chr. NørbachLars Chr. Nørbach Foredrag
I dette forår lykkedes det for Nordjyllands Historiske Museum at få rejst den fornødne finansiering af ombygningen af REGAN Vest fra et Kold Krigs beskyttelsesrum for en atomkrig til Danmarks førende museum for den tidsepoke, som vi kalder Den Kolde Krig og som varede fra 1945 til Berlinmurens fald i november 1989 og Sovjetunionens opløsning i 1991.
Den 23. oktober kommer direktøren for Nordjyllands Historiske Museum Lars Chr. Nørbach til Comwell Rebild Bakker for at fortælle om ombygningsprojektet, om fokuspunkterne i museets formidling af Den Kolde Krig og om de oplevelser, der venter publiku

Dato:
Ons. d. 23. okt.

Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted:
Comwell Sport Rebild Bakker

Stedet er tilgængeligt for kørestolsbrugere Teleslynge: Ikke oplyst
Arrangør:
Rebild Turistforening, RebildPorten Rebildvej 25A Rebild pr. 9520 Skørping, 9988 9000, info@rebildturist.dk, http://www.rebildturist.dk
Hjemmeside:
http://www.rebildturist.dk

Pris:
kr. 100,00 for Turistforeningens medlemmer/kr.125

Billetter:

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet Kulturen

Kære Kulturaktør

Foreningen "KulturenRebild" arbejder i øjeblikket på højtryk for at kunne tilbyde  borgerne i Rebild Kommune et nyt, spændende husstandsomdelt KulturMagasin.

Det første nummer er på gaden i slutningen af august 2019 og dækker arrangementer i perioden september-oktober.

Husk endelig at lægge arrangemnter ind på kulturen.net, der er grundlaget for udarbejdelsen af det nye magasin.

Vi arbejder på et nyt grafisk udtryk i et større format. Vores plan er ligeledes at give endnu mere plads til flere artikler og redaktionel omtale af de forskellige foreningers arrangementer.    

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

Kulturen

Deadline for næste nr. er 1. august 2019, der dækker perioden september-oktober 2019. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS