I de gamle maleres fodspor

Hvor er Gravlev Sø?Hvor er Gravlev Sø? Udstilling
De gamle kunstmalere elskede Rebild-området. I Rebildcentret kan du se en lang række malerier med motiver fra Thingbæk, Kovads Bæk, Rebild Bakker og Ørnebjerg. Malerierne hænger side om side med fotografier, som er taget i år - lige der hvor malerne engang stod med deres staffelier. På disse steder ude i landskabet fortsætter udstillingen. Gennem tomme rammer kan du sammenligne 2019-landskabet med fotografier af de gamle maleres værker. Har noget forandret sig?

Billetten til udstillingen i Rebildcentret giver også adgang til Thingbæk Kalkminer og 700 m2 udstilling om Den Kolde Krig.

Dato:
Lør. d. 14. sep. - Søn. d. 27. okt.

Tidspunkt:
Se åbningstider på www.rebildcentret.dk

Sted:
Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping

Tilgængelighed for kørestolsbrugere: Ikke oplyst Teleslynge: Ikke oplyst
Arrangør:
Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, Røde Møllevej 4 9520 Skørping, 98375500, anette@rebildcentret.dk, http://www.rebildcentret.com
Hjemmeside:
http://www.rebildcentret.com/udstillinger

Pris:
Voksne kr. 90,- Børn 6-14 år kr. 40,-

Billetter:

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet deruadad

Kære Kulturbrugere og Kulturaktører

Så er første nummer af det nye husstandsomdelte oplevelsesmagasin deruadad på gaden. Et blad udgivet af  Foreningen KulturenRebild til Rebild Kommunes borgere - og det på vegne af foreningslivet. Vi håber du allerede har modtaget derudad i din postkasse. Hvis ikke, så klik på nedenstående forside og få bladet i onlineversionen.  

Det første nummer dækker arrangementer i perioden september-oktober 2019.

Redaktionen er allerede godt igang med skriveri og planlægning af blad nr. 2, der udkommer i slutningen af oktober. Husk derfor at få din forenings arrangementer lagt ind på kulturenrebild.dk og har du idéer til redaktionelt indhold - artikler og små historier - så kontakt endelig derudad på redaktion@derudad.dk.  

Læs bladet

Ønsker du at annoncere i derudad, så klik på nedenstående link. 

Medieinfo kan hentes her...

Klik på nedenstående link og læs, hvordan din forening bliver en del af derudad. 

Medieinfo til foreninger kan hentes her...

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

deruadad

Deadline for næste nr. er 15. september 2019, der dækker perioden november-december 2019. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS