I de gamle maleres fodspor

Billedet findes ikke længere. Udstilling
De gamle kunstmalere elskede Rebild-området. I Rebildcentret kan du se en lang række malerier med motiver fra Thingbæk, Kovads Bæk, Rebild Bakker og Ørnebjerg. Malerierne hænger side om side med fotografier, som er taget i år - lige der hvor malerne engang stod med deres staffelier. På disse steder ude i landskabet fortsætter udstillingen. Gennem tomme rammer kan du sammenligne 2019-landskabet med fotografier af de gamle maleres værker. Har noget forandret sig?

Billetten til udstillingen i Rebildcentret giver også adgang til Thingbæk Kalkminer og 700 m2 udstilling om Den Kolde Krig.

Dato:
Lør. d. 14. sep. - Søn. d. 27. okt.

Tidspunkt:
Se åbningstider på www.rebildcentret.dk

Sted:
Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping

Tilgængelighed for kørestolsbrugere: Ikke oplyst Teleslynge: Ikke oplyst
Arrangør:
Rebildcentret med Thingbæk Kalkminer, Røde Møllevej 4 9520 Skørping, 98375500, anette@rebildcentret.dk, http://www.rebildcentret.com
Hjemmeside:
http://www.rebildcentret.com/udstillinger

Pris:
Voksne kr. 90,- Børn 6-14 år kr. 40,-

Billetter:

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet deruadad

Kære Kulturbrugere og Kulturaktører

Derudad nr. 1/2020 er på gaden! Fyldt med spændende læsestof fra Rebild Kommune og naturligvis en fyldig oversigt over arrangementer i januar, februar og marts. Har du ikke allerede modtaget derudad, der husstandsomdeles i uge 51/2019, så klik på nedenstående forside og få bladet i onlineversionen.  

Redaktionen er allerede godt igang med skriveri og planlægning af blad nr. 2/2020, der udkommer i slutningen af marts. Husk derfor at få din forenings arrangementer lagt ind på kulturenrebild.dk og har du idéer til redaktionelt indhold - artikler og små historier - så kontakt endelig derudad på redaktion@kulturenrebild.dk.

Deadline for aflevering af materiale til derudad nr.2/2020, der dækker april, maj, juni, juli og august, er 15. februar 2020.

KulturenRebild ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 

 

 

derudad nr. 2

derudad nr 2

 

 

derudad nr. 1

Læs bladet

Ønsker du at annoncere i derudad, så klik på nedenstående link. 

Medieinfo kan hentes her...

Klik på nedenstående link og læs, hvordan din forening bliver en del af derudad. 

Medieinfo til foreninger kan hentes her...

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

deruadad

Deadline for næste nr. er 23. februar 2020, der dækker perioden april-august 2020. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS