Gode Rebildhistorier, Rebildkrans og Rebildboller

Travetur med fokus på de gode Rebildhistorier, Rebildkrans og Rebildboller.Travetur med fokus på de gode Rebildhistorier, Rebildkrans og Rebildboller. Ud i naturen
Rebild Bakker er de gode historiers landskab. Hver en bakketop og hver en kløft gemmer på spændende, underfundige og farverige beretninger. På denne travetur skal det handle om kendte og mindre kendte lokaliteter og personer, som har været med til at definere dette smukke stykke Danmark. Henrik Bugge Mortensen, der har gravet en del i Rebilds fortid er guide på denne tur, hvor vi også skal smage på Rebild. Turen slutter på Rebildhus med kaffe, Rebildboller og ægte Rebildkrans, der blev skabt i køkkenet på Rebildhus. Alle deltagere får gratis bogen "Historier fra det himmerlandske landskab".
Dato:
Søn. d. 3. nov.

Tidspunkt:
kl. 13-16

Sted:
RebildPorten

Stedet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere Der er ikke installeret teleslynge
Arrangør:
Herman Bang Selskabet, 20116158
Foreningen Besættelsestiden i Rold Skov, 20116158, mail@forlagetrebild.dk
Hjemmeside:
http://www.rebildporten.dk

Pris:
125

Billetter:

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet deruadad

Kære Kulturbrugere og Kulturaktører

Så er første nummer af det nye husstandsomdelte oplevelsesmagasin deruadad på gaden. Et blad udgivet af  Foreningen KulturenRebild til Rebild Kommunes borgere - og det på vegne af foreningslivet. Vi håber du allerede har modtaget derudad i din postkasse. Hvis ikke, så klik på nedenstående forside og få bladet i onlineversionen.  

Det første nummer dækker arrangementer i perioden september-oktober 2019.

Redaktionen er allerede godt igang med skriveri og planlægning af blad nr. 2, der udkommer i slutningen af oktober. Husk derfor at få din forenings arrangementer lagt ind på kulturenrebild.dk og har du idéer til redaktionelt indhold - artikler og små historier - så kontakt endelig derudad på redaktion@derudad.dk.  

Læs bladet

Ønsker du at annoncere i derudad, så klik på nedenstående link. 

Medieinfo kan hentes her...

Klik på nedenstående link og læs, hvordan din forening bliver en del af derudad. 

Medieinfo til foreninger kan hentes her...

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

deruadad

Deadline for næste nr. er 15. september 2019, der dækker perioden november-december 2019. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS