Tyge Hvass fortæller om sin far, den navnkundige skovrider Jens Hvass

Skovrider Jens Hvass og Frederik den 9. på jagt i Rold Skov.Skovrider Jens Hvass og Frederik den 9. på jagt i Rold Skov. Foredrag
Udgangspunktet er skovridergården Mosskovgård gennem 25 år. Her fostrede skovrider Jens Hvass fra 1940 et hav af idéer. Han klængede frø til de danske skove, anlagde Hvassø, åbnede de danske skove op for alle, påbegyndte eksport af pyntegrønt, sendte bøgegrene til Norge i forbindelse med den norske nationaldag 17. maj, fik Skovtårnet opført, tog aktivt del i de årlige Rebildfester og arrangerede et utal af spejderlejre. Tyge Hvass fortæller også, hvordan Jens Hvass var som far og privatmennesker. Foredraget krydres med billeder fra familiealbummet.
Der serveres kaffe og hjemmebag til kr. 20.

Dato:
Tor. d. 21. nov.

Tidspunkt:
kl. 19

Sted:
BOGBY9520, Jyllandsgade 5C, Skørping

Stedet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere Der er ikke installeret teleslynge
Arrangør:
BOGBY9520, Jyllandsgade 5B+5C, 9520 Skørping, 98391100, mail@bogby9520.dk
Hjemmeside:
http://www.bogby9520.dk

Pris:
Gratis

Billetter:

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet deruadad

Kære Kulturbrugere og Kulturaktører

Derudad nr. 1/2020 er på gaden! Fyldt med spændende læsestof fra Rebild Kommune og naturligvis en fyldig oversigt over arrangementer i januar, februar og marts. Har du ikke allerede modtaget derudad, der husstandsomdeles i uge 51/2019, så klik på nedenstående forside og få bladet i onlineversionen.  

Redaktionen er allerede godt igang med skriveri og planlægning af blad nr. 2/2020, der udkommer i slutningen af marts. Husk derfor at få din forenings arrangementer lagt ind på kulturenrebild.dk og har du idéer til redaktionelt indhold - artikler og små historier - så kontakt endelig derudad på redaktion@kulturenrebild.dk.

Deadline for aflevering af materiale til derudad nr.2/2020, der dækker april, maj, juni, juli og august, er 23. februar 2020.

KulturenRebild ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 

 

 

derudad nr. 2

derudad nr 2

 

 

derudad nr. 1

Læs bladet

Ønsker du at annoncere i derudad, så klik på nedenstående link. 

Medieinfo kan hentes her...

Klik på nedenstående link og læs, hvordan din forening bliver en del af derudad. 

Medieinfo til foreninger kan hentes her...

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

deruadad

Deadline for næste nr. er 23. februar 2020, der dækker perioden april-august 2020. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS