Skørping Sanatorium

Lise RasmussenLise Rasmussen Foredrag
I 2006 var 100 år siden Skørping Sanatorium blev indviet. Det var Nationalforeningen for Tuberkulosens Bekæmpelse, der var bygherre, da man i 2005 tog fat på det omfattende byggeri. Vi har formået Lise Rasmussen til at komme og fortælle os om byggeriet og om patienternes og personalets dagligdag på Sanatoriet. I 1971 forlod den sidste tuberkulosepatient Sanatoriet og efter en omskiftelig periode begyndte. Den varede frem til 1988, hvor Nationalforeningen ønskede at afhænde bygningerne. Kulminationen var et tilbud fra Tvind-koncernen, der ville anvende bygningerne til undervisningsformål.
Dato:
Tor. d. 23. apr.

Tidspunkt:
19:00 - 21:30

Sted:
Ugleporten/indkørslen til Skørping Hospital, Himmerlandsvej 36, 9520 Skørping

Stedet er tilgængeligt for kørestolsbrugere Der er ikke installeret teleslynge
Arrangør:
Rebild Turistforening, RebildPorten Rebildvej 25A Rebild pr. 9520 Skørping, 9988 9000, info@rebildturist.dk, http://www.rebildturist.dk
Hjemmeside:
http://www.rebildturist.dk

Pris:
kr. 50,00 for medl. af Turistforeningen/kr. 75,00

Billetter:
Rebild Turistforening, Tlf.: 4088 6833, Email: info@rebildturist.dk


   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet deruadad

Kære Kulturbrugere og Kulturaktører

Derudad nr. 1/2020 er på gaden! Fyldt med spændende læsestof fra Rebild Kommune og naturligvis en fyldig oversigt over arrangementer i januar, februar og marts. Har du ikke allerede modtaget derudad, der husstandsomdeles i uge 51/2019, så klik på nedenstående forside og få bladet i onlineversionen.  

Redaktionen er allerede godt igang med skriveri og planlægning af blad nr. 2/2020, der udkommer i slutningen af marts. Husk derfor at få din forenings arrangementer lagt ind på kulturenrebild.dk og har du idéer til redaktionelt indhold - artikler og små historier - så kontakt endelig derudad på redaktion@kulturenrebild.dk.

Deadline for aflevering af materiale til derudad nr.2/2020, der dækker april, maj, juni, juli og august, er 15. februar 2020.

KulturenRebild ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 

 

 

derudad nr. 2

derudad nr 2

 

 

derudad nr. 1

Læs bladet

Ønsker du at annoncere i derudad, så klik på nedenstående link. 

Medieinfo kan hentes her...

Klik på nedenstående link og læs, hvordan din forening bliver en del af derudad. 

Medieinfo til foreninger kan hentes her...

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

deruadad

Deadline for næste nr. er 23. februar 2020, der dækker perioden april-august 2020. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement.

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS