Vild mad på menuen

Søren Risborg guider rundt på turen efter urter i Rold Skov.Søren Risborg guider rundt på turen efter urter i Rold Skov. Ud i naturen
Ta' med i skoven og find urter til et lækkert måltid med vildtkød, som vi sammen tilbereder over åben ild. Få en anderledes dag i naturen, hvor hele familien kan være med. Søren Risborg guider rundt i skoven og Flemming Graff Horup har planlagt menuen. Bukkejagten begynder netop 16. maj, så vi håber, at menuen bl.a. står på sommerbuk, skovens urter og årstidens grøntsager. Husk påklædning og fodtøj efter vejret, forklæde, bestik, service og håndklæde. Læs mere i derudad nr. 2/2020 side 28. Foregår ved Vedsted Skovhuse i Rebild (ikke langt fra Røverknolden).
Dato:
Lør. d. 16. maj

Tidspunkt:
Kl. 9-15

Sted:
Vedsted Skovhuse

Tilgængelighed for kørestolsbrugere: Ikke oplyst Teleslynge: Ikke oplyst
Arrangør:
Herman Bang Selskabet, 20116158
BOGBY9520, Jyllandsgade 5B+5C, 9520 Skørping, 98391100, mail@bogby9520.dk
Hjemmeside:
 

Pris:
Kr. 50 pr. person

Billetter:

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet derudad

Derudad nr. 2/2020 er på gaden!

Som sædvanlig er magasinet fyldt med omtale af arrangementer i Rebild Kommune - ikke mindre end 10 sider med foredrag, debat, musik, teater, udstillinger, arrangemneter for børn og oplevelser i naturen. Magasinet dækker månederne marts, april og maj 2020.

Klima Rebild 21. marts - 5. april

På magasinets midtersider finder du programmet for Klima Rebild. 

Læs også om Alsang i Rebild Bakker, Rebilds Skatte, Skørping Marionetteaters premiere på "Så længe vi kan danse", Klima Rebilds lokomotiv, filmpremierer i Kinorevuen, koncerter i STUBhuset, Kongelig Sommerballet i Rebild Bakker, foredrag i BOGBY9520 og meget mere.

Sidste nyt - ekstra derudad i maj

I begyndelsen af maj kan du glæde dig til en ekstra udgave af derudad, hvor vi bl.a. markerer 75-året for befrielsen med et tillæg, der fortæller historier fra anden verdenskrig i Rebild Kommune. Tillægget udarbejdes i samarbejde med 8. klasserne på Skørping Skole. 

HUSK at lægge dine arrangementer ind på kulturenrebild.dk, hvis de skal omtales i derudad. Har du idéer til redaktionelt indhold, så kontakt endelig derudad på redaktion@kulturenrebild.dk.

Deadlines for aflevering af materiale:

UDGAVE UDKOMMER DEADLINE
Nr. 3/2020 Uge 20 8. april 2020
Nr. 4/2020 Uge 34 17. juli 2020
Nr. 5/2020 Uge 43 18. sept. 2020

 

 

 

Derudad nr. 2/2019

Derudad nr. 1/2019

 

Ønsker du at annoncere i derudad, så klik på nedenstående link. 

Medieinfo kan hentes her...

Klik på nedenstående link og læs, hvordan din forening bliver en del af derudad. 

Medieinfo til foreninger kan hentes her...

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

derudad

Deadline for næste nr. er 8. april 2020, der dækker perioden maj-august 2020. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement. OG ENDELIG, HUSK at læse korrektur på den indskrevne tekster.   

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS