Den blå historietime - pak nysgerrigheden med i rygsækken

Den Blå Historietime - Skovens MystikDen Blå Historietime - Skovens Mystik Ud i naturen
Der, hvor man allermindst venter det, ligger der en god, spændende og farverig historie skjult. På vandring i både byrummet og landskabet skal vi på jagt efter den gode historie og det uventede under åben himmel. Turene med indbyggede aktiviteter og udfordringer henvender sig til hele familien. Her handler det om de fælles oplevelser, så tag endelig børnene eller børnebørnene med. Formidler Henrik Bugge Mortensen

Tema: Skovens Mystik

HUSK travesko og påklædning efter vejret. Et tæppe at sidde på. Madpakke og drikkevarer.

Dato:
Tor. d. 22. jul.

Tidspunkt:
Kl. 10-14

Sted:
P-pladsen til Lille Blåkilde på Rebild Kirkevej

Stedet er ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere Der er ikke installeret teleslynge
Arrangør:
BOGBY9520, Jyllandsgade 5B+5C, 9520 Skørping, 98391100, mail@bogby9520.dk
Hjemmeside:
http://www.bogby9520.dk

Pris:
Gratis

Billetter:

   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet derudad

Kære læser og bruger

Sommerudgaven af kultur- og oplevelsesmagasinet derudad ligger parat med idéer og inspiration til hele sommeren. Klik på forsiden og du er i gang. Magasinet husstandsomdeles i hele Rebild Kommune, og dette sommernummer distribueres ligeledes til hele Danmark gennem Danmarks Distributionen.

KulturenRebild, der udgiver derudad, ønsker alle en helt fantastisk sommer.  

 

HUSK, skal din forenings arrangementer omtales i det kommende nummer af derudad, der dækker september og oktober, så er der deadline for oprettelse af arrangementer her på kulturenrebild.dk 1. august 2021.  

 

Klik på magasinets forside, og du har direkte adgang til online-versionen af derudad. Rigtig god fornøjelse!  

Redaktionen bag sommerudgaven af derudad, som dækker perioden fra midt maj til midt september, er allerede trukket i arbejdstøjet. Har du eller din forening idéer til indholdet, så kontakt redaktion@kulturenrebild.dk.

Deadline for aflevering af materiale er søndag den 25. april. Det samme gælder oprettelsen af arrangementer på kulturenrebild.dk.    

 

Klik på forsiden og kom direkte til onlineversionen af derudad.

Deadline for aflevering af materiale og oprettelse af arrangementer til den kommende udgave af derudad er 28. februar 2021.

Derudad nr. 2/2021 husstandsomdeles i hele Rebild Kommune i uge 12.

Årets øvrige afleveringsfrister fremgår af skemaet længere nede på siden.

  

HUSK at ændre kontaktperson m.v.

Dette er en vigtig meddelelse til de mange foreninger, institutioner og virksomehder, der anvender KulturenRebild.dk til formidling af arrangementer og aktiviteter. Når et arrangement er oprettet modtager man som arrangør en mail med bekræftelse. Nederst på denne mail er et link, der skal anvendes, hvis der er ændringer til arrangementet. Mange oplever at de ikke får denne mail. Det skyldes som oftest at de informationer som er registreret om foreningen er forældede. Der er måske kommet ny kontaktperson og dermed også ny mailadresse. HUSK derfor at opdatere oplysningerne om din forening under arrangør, så du modtager en mail med bekræftelse om godkendt oprettelse af arrangement.    

Tjek din tekst grundigt

Rigtig mange foreninger lægger arrange-menter ind på KulturenRebild.dk, hvilket er basis for "Det sker" i magasinet derudad. Vores dygtige korrekturlæserere fanger mange slå- og stavefejl, men der forekommer desværre også fejl i både angivelse af sted, adresser, tidspunkt mv., hvilket vi ikke har nogen chance for at spotte ved korrekturgennemgangen. Så husk derfor at læse dine tekster grundigt igennem før du trykker godkend!

Illustrativt billedmateriale

Det uploadede billedmateriale er et vigtigt blikfang. Det er det, der får brugerne til at læse den vedhæftede tekst. Udvælg derfor dine illutrationer med omhu, og upload gerne to forskellige fotos, så vi på redaktionen af derudad har noget at arbejde med. Er det ikke muligt, så altid mindst et godt foto som blikfang.     

    

 

 

Læs bladet

På lokale eventyr

Derudad er denne gang fyldt med idéer og inspiration til sommeroplevelser helt lokalt. Vi bor nemlig i et sandt smørhul, når det gælder oplevelser i det fri. Tag på sommerfugletur ved Bælum Mølle, overnat i shelter i Rold Skov, oplev historien og naturen gennem lokale penselstrøg, sæt ekstra smag på sommermaden med naturens krydderi, følg i besættelsestidens spor, besøg Boldrup Museum, oplev historiens vingesus på tur fra klokketårn til klokketårn, deltag i Rebild Turistforenings store foto- og skrivekonkurrence og meget mere. I magasinet finder du også information om, hvor i kommunen du finder shelters og bålpladser, når turen går ud i det blå.

KulturenRebild ønsker alle en fantastisk sommer - helt lokalt!

På kirkerundtur

Opgaveark - download her

Svar - download her

 

HUSK, at lægge dine arrangementer ind på kulturenrebild.dk, hvis de skal omtales i derudad. Har du idéer til redationelt indhold - såvel små som store historier - så er du altid velkommen til at kontakt os på redaktion@kulturenrebild.dk.   

Deadline for aflevering af materiale er:

 

UDGAVE UDKOMMER DEADLINE
     
Nr. 3/2021 Uge 20  25. april
Nr. 4/2021  Uge 34  1. august
Nr. 5/2021 Uge 42  26. september
Nr. 1/2022 Uge 51/2022  28. november
Nr. 2/2022 Uge 8  30. januar

  

Derudad nr. 2/2020 

 

Derudad nr. 2/2019

Derudad nr. 1/2019

 

Ønsker du at annoncere i derudad, så klik på nedenstående link. 

Medieinfo kan hentes her...

Klik på nedenstående link og læs, hvordan din forening bliver en del af derudad. 

Medieinfo til foreninger kan hentes her...

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

derudad

Deadline for næste nr. er 20. september 2020, der dækker perioden november-december 2020. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement. OG ENDELIG, HUSK at læse korrektur på den indskrevne tekster.   

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS