Koncert med pianisten Elias Holm

Pianisten Elias HolmPianisten Elias Holm Musik
Trods sin unge alder - 25 år - kan pianisten Emil Holm måle sig med langt ældre og mere erfarne pianister hvad angår teknisk og musikalsk færdighed. Derfor har han også modtaget mange priser og er en efterspurgt koncertpianist.
Ved koncerten her skal vi høre ham spille krævende hovedværker af J S Bach, J. Widmann og F Schubert

Dato:
Søn. d. 19. sep.

Tidspunkt:
16

Sted:
"Huset", Hobrovej 104, 9530 Støvring

Stedet er tilgængeligt for kørestolsbrugere Der er installeret teleslynge
Arrangør:
Rebild Musikforening, Enebærvej 6 9530 Støvring, 29802605, rebildmusikforening@gmail.com, http://www.rebildmus.dk
Hjemmeside:
http://Www.rebildmus.dk

Pris:
120

Billetter:
Enebærvej 6, 9530 Støvring, Tlf.: 98371605, Email: rebildmusikforening@gmail.com
Ved indgang


   Del på Facebook    Tip en ven... 

Bladet derudad

Derudad er på gaden

Derudad nr. 4, der dækker månederne september og oktober er på gaden. Et magasin fyldt med læsestof og idéer til aktivitet de kommende måneder. På magasinets midtersider finder du programmet for Kulturugerne i Rebild i uge 37 og 38.

I derudad nr. 5, der udkommer allerede i uge 41 - ugen før efterårsferien - indeholder magasinet programmet for årets udgave af Klima Rebild. Magasinet dækker ud over arrangementer i efterårsferien også november og december.

Deadline søndag 19. september

Har du eller din forening arrangementer, der skal omtales i derudad nr. 5, så er der deadline for aflevering og oprettelse af arrangementer på kulturenrebild.dk søndag den 19. september. Opret dine arrangementer i god tid før deadline og vent ikke til sidste minut!      

 

Klik på magasinets forside, og du har direkte adgang til online-versionen af derudad. Rigtig god fornøjelse!  

 

HUSK at ændre kontaktperson m.v.

Dette er en vigtig meddelelse til de mange foreninger, institutioner og virksomehder, der anvender KulturenRebild.dk til formidling af arrangementer og aktiviteter. Når et arrangement er oprettet modtager man som arrangør en mail med bekræftelse. Nederst på denne mail er et link, der skal anvendes, hvis der er ændringer til arrangementet. Mange oplever at de ikke får denne mail. Det skyldes som oftest at de informationer som er registreret om foreningen er forældede. Der er måske kommet ny kontaktperson og dermed også ny mailadresse. HUSK derfor at opdatere oplysningerne om din forening under arrangør, så du modtager en mail med bekræftelse om godkendt oprettelse af arrangement.    

Tjek din tekst grundigt

Rigtig mange foreninger lægger arrange-menter ind på KulturenRebild.dk, hvilket er basis for "Det sker" i magasinet derudad. Vores dygtige korrekturlæserere fanger mange slå- og stavefejl, men der forekommer desværre også fejl i både angivelse af sted, adresser, tidspunkt mv., hvilket vi ikke har nogen chance for at spotte ved korrekturgennemgangen. Så husk derfor at læse dine tekster grundigt igennem før du trykker godkend!

Illustrativt billedmateriale

Det uploadede billedmateriale er et vigtigt blikfang. Det er det, der får brugerne til at læse den vedhæftede tekst. Udvælg derfor dine illutrationer med omhu, og upload gerne to forskellige fotos, så vi på redaktionen af derudad har noget at arbejde med. Er det ikke muligt, så altid mindst et godt foto som blikfang.     

    

 

 

Læs bladet

På kirkerundtur

Opgaveark - download her

Svar - download her

 

HUSK, at lægge dine arrangementer ind på kulturenrebild.dk, hvis de skal omtales i derudad. Har du idéer til redationelt indhold - såvel små som store historier - så er du altid velkommen til at kontakt os på redaktion@kulturenrebild.dk.   

Deadline for aflevering af materiale er:

 

UDGAVE UDKOMMER DEADLINE
nr. 5/2021 Uge 41 19. september
nr. 1/2022 Uge 51/2021 28. november 
Nr. 2/2022  Uge 8  30. januar
Nr. 3/2022 Uge 20  1. maj
Nr. 4/2022 Uge 35  7. august
Nr. 5/2022 Uge 41  18. september

  

Derudad nr. 2/2020 

 

Derudad nr. 2/2019

Derudad nr. 1/2019

 

Sidste nyt

Få en e-mail, når der er nye arrangementer indenfor de kategorier, der interesserer dig!
Tilmeld dig her...

derudad

Deadline for næste nr. er søndag 19. september 2021, der dækker perioden - oktober-november-december 2021. HUSK, at uploade gode, illustrative fotos, der kvalitetsmæssigt også egner sig til den trykte version. Du skal sikre dig, at du har tilladelse til at bruge de valgte fotos i forbindelse med det opslåede arrangement. OG ENDELIG, HUSK at læse korrektur på den indskrevne tekster.   

Links

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS

Besøg også:

Kulturfjorden

Nordjysk Webdesign ApS