Bali Kite Festival

Bali Kite Festival er en årlig festival, der afholdes på øen fra juli til oktober. Arrangementet fremhæver Balis unikke kultur og tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år.

Tidspunktet for dragefestivalen i juli og august er afgørende, da det markerer starten på den blæsende sæson på Bali. Derudover er begge måneder højsæson for turister, hvilket betyder, at der er fuldt hus, hvilket gør det til en sjov og interaktiv festival.

Bali Kite Festival nær Padanggalak & Sanur 2023 Datoer og tidspunkter

Hvis du gerne vil nyde drageflyvning, interaktion med de lokale samt sol og hav, så tag til Padanggalak. Padanggalak er et kystområde nord for turistbyen Sanur.
For dem, der gerne vil planlægge på forhånd, kan det være lidt svært, da datoerne er planlagt i overensstemmelse med de aktuelle vejrforhold. Derfor er det bedst at have en generel idé om datoerne og derefter tjekke med dit hotel, når du ankommer, om de kender til de bekræftede datoer.

Når datoerne er fastsat, samles de lokale for at konkurrere med udlændinge i drageflyvning. Hvis du tager ned på stranden for at se på eller deltage, vil du se en himmel fyldt med drager i alle former, størrelser og farver, der svæver over de overfyldte strande.

Historien fortæller, at festivalen startede som en farverig fanfare for at takke guderne for rigelige høstudbytter og frugtbarhed, men siden er den vokset til at blive en af de mest bemærkelsesværdige begivenheder i Balis begivenhedskalender. Der gives præmier til de mest særprægede og kreative drager. Hvis du elsker drager og er vild med naturen, så er Bali Kite Festival perfekt for dig.

 

Attendee List

No attendee found
  • Date : 1 July 2022 - 31 October 2022
  • Venue : Bali, Indonesia

Related Events

All Bali

Banyu Pinaruh