Indonesian Independence Day

Indonesiens uafhængighedsdag er en helligdag i Indonesien, som fejres den 17. august hvert år og markerer Indonesiens uafhængighed fra det hollandske kolonistyre.

Det er interessant, at selv om landet blev uafhængigt af Nederlandene i 1945, var det først i 2005, at koloniherrerne officielt accepterede denne dato. Siden da har landet holdt festligheder hvert år som en måde at anerkende de fremskridt, som Indonesien har gjort i årenes løb.

Indonesiens uafhængighedsdag 2023 Dato Fejringer & parade Bali

Denne nationaldag fejres på Bali med forskellige festligheder, herunder parader, samfundsarrangementer og kultur- og kunstudstillinger.
Præsidentpaladset er dekoreret med røde og hvide farver som en anerkendelse af det indonesiske flag, og samfundet samles for at rydde op i gader og boliger. Hvert år afholdes der en flaghejsning, som transmitteres direkte på landsdækkende tv, og hvor præsidenten, vicepræsidenten og militærpersonale deltager.

Traditionerne omfatter også spisning af indonesiske kiks (kendt som “krupuk”) og madlavningskonkurrencer. En af de mest populære aktiviteter er Panjat Pinang. Det er et arrangement, hvor en palmetræstamme rejses op og dækkes med fedt. Der hænges præmier op fra toppen, og folk udfordres til at klatre op til toppen. Hvis man når op til toppen, vinder man præmien.

Besøgende på Bali under denne fest kan deltage i festlighederne ved at smage de lokale retter og se paraderne, de kulturelle danse, luftshowet og marcherende orkestre. Denne dag er meget vigtig for det indonesiske folk, og folk, der besøger Bali i denne periode, bør behandle disse festligheder med den største respekt.

 

Attendee List

No attendee found
  • Date : 17 August 2022
  • Venue : Indonesia

Related Events

All Bali

Banyu Pinaruh